icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 oktober 2015 07:04
3

Måndag igen och omstart igen

Hur många gånger har jag inte skrivit om detta? Lite tröstlöst är det när jag tittar på mina kurvor bakåt i tiden. Jag har under 4 år sakta gått upp i vikt trots att jag har haft dessa måndagar då jag ska få ordning på allt. Det har funnits tillfällen då jag har lyckats gå ner några kilo men sakta kommer de tillbaka och då med lite till. Någonstans har jag läst att kroppen hela tiden kämpar för att komma tillbaka till den högsta vikten man hade. Men jag får väl fortsätta att vara envis. Den här veckan är planen att ligga lågt på kolhydraterna för att minska aptiten. Jag hoppas också få till lite mer träning. Jag kom iväg på styrketräning igår och idag har jag anmält mig till Zumba. Min kalender ser lugnare ut denna vecka så då hoppas jag på att kunna komma iväg på träning.

Gillar

Kommentarer

 • 26 okt 2015 07:09
  aregnisw

  Jo så är det nog, ibland går det upp och ner lite för mycket men du har ju också varit sjuk så det kommer säkert bli bra nu när du börjat träna igen pepp på dig yes

 • 26 okt 2015 07:45
  Bella50

  Ta ett steg i taget, utan stressen över vikten....var nöjd efter dagens slut att du klarade den bra. Pepp till dig. 🌹👍

 • 26 okt 2015 09:58

  Tack alla för er pepp. Ja, hösten började inget bra med muskelskada och när den började bli ok fisk jag en lättare influensa med påföljande hosta. Nu gäller det att hålla sig frisk och precis som ni säger ta en dag i taget. Idag känner jag en riktig träningsvärk så det tar jag som kvitto att jag är på G igensmiley

Logga in för att skriva en kommentar.