icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
21 september 2015 09:43
4

Lyckades inte undkomma förkylning

Den här gången verkar det som om jag inte klarar mig undan, jag pratar om förkylning. Mina båda söner har varit drabbade och flera på jobbet har varit hemma. Så fort skolorna börjar verkar dessa virus få kraft att föröka sig. Jag brukar inte så ofta bli förkyld och har jag tur ska den här inte bli långvarig. Jag känner mig mest trött och har ont i kroppen samt har rethosta. Ingen feber, tvärtom den verkar lägre än någonsin, typiskt för mig. Jag åkte in till jobbet nu på morognen och hämtade datorn så att jag kan jobba hemifrån. Skönt att slippa riskera att smitta ner kollegor och störa med hostan. Kollegan i rummet bredvid har en gång i tiden gjort en njurtransplanation och måste därför ta medicin för att inte stöta bort organen. Det gör att hon är extra känslig för infektioner. En förkylning blir sällan bara en förkylning för henne. Så nu sitter jag hemma vid köksbordet istället med en kopp thé som bästa vän. Lite Rinexin på det så får vi se om det kan gå åt rätt håll. Jag har lätt att få 6-veckorshosta och det är det som jag försöker kurera på alla sätt (måste köpa hem ingefära...).

Ny vecka, nya utmaningar. Pepp på er alla
 

Kommentarer

 • 21 sep 2015 10:34

  Krya på dig, är ochså förkyld här.. Hoppas vi blir friska snabbt smiley

 • 21 sep 2015 12:24
  aregnisw

  Krya på dig, jag brukar koka upp en liter vatten och skala o hacka ganska mycket färsk ingefära ha i lite gurkmeja samt citron och honung det har hjälpt mig jättebra snabbt men lite baltigt men vad gör man inte för att bli frisk.

 • 21 sep 2015 13:04

  aregnisw, ingefära brukar också tillhöra min kur men då måste jag först handla hem lite nytt. Jag hade tur att hitta Rinexin här hemma och det hjälper min hosta en del.

 • 21 sep 2015 22:22
  gasten

  Krya på dig och kurera dig.Pepp

Logga in för att skriva en kommentar.