icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
9 december 2015 07:08
1

Lite träningsvärk - skönt

När jag klev upp på morgonen kände jag att jag hade lite lagom träningsvärk framsida ben, och jag tycker det känns sköntwink. Under sommaren och hösten har jag kört ett program som en PT tog fram i början av sommaren. Igår bestämde jag mig för att skifta till ett annat program som jag fick förra vintern av en annan PT. Nygamla rörelser med andra ord och trots att jag inte körde det tyngsta känner jag att musklerna har fått jobba. Det nygamla programmet innehåller fler övingar för att träna upp axel- och skulderparti, något som jag tror blir bra för min känning i AC-leden.

Ikväll har jag även bokat upp mig för BodyJam och det var länge sedan sist. Jag har inte varit med när de har kört den här releasen men eftersom det är ny release nästa vecka vet jag att ledaren brukar köra lite blandat från det nya och även en del gammalt.
Dessutom har jag bokat in mig tll Lucia Zumba-maraton på fredag, på ett nytt ställe med okända. Jag vet dock att några av ledarna där är duktiga på orientalisk Zumba och magdans vilket lockar mig att testa.
Skönt att komma igång med träningen igen. Förra veckan blev det inget så nu tar jag igen det med råge.

Sköt om er därute.

Gillar

Kommentarer

  • 9 dec 2015 07:31
    aregnisw

    Låter som en bra och trevlig träningsvecka yes

Logga in för att skriva en kommentar.