icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
20 mars 2017 07:57
3

Ledig dag

Idag har jag tagit ledigt trots att det är mycket på jobbet. Vi har något som kallas arbetstidsförkortning och tar jag inte ut det innan sista mars får jag istället ut det i lön. Jag jobbade mellan jul och nyår och även när många andra hade sportlov så nu bestämde jag mig för att jag skulle ta ut en dag i alla fall. Jag måste bli bättre på att ta ledigt. Det finns dessutom massa semesterdagar sparade.

Så vad gör man nu med en ledig dag? Det finns en del tvätt att ta hand om, rum att städa mm. Jag ska iväg med undulaten till veterinären, han har troligen en tumör. Jag ska se till att komma iväg på en promenad eftersom jag annars inte får mina vardagssteg som jag får när jag går till jobbet. Kanske jag skulle passa på att ta ett fotbad? Åka iväg och fika med äldsta sonen? Hmm, jag kanske skulle tagit fler dagar wink.

 

Gillar

Kommentarer

 • 20 mar 2017 08:11
  paloma

  Det låter som det, hoppas du hinner vila lite också när du jobbat så mycketsmiley

 • 20 mar 2017 08:33
  Tita

  Ha..ha. Du skulle nog behövt det med det där schemat🌞😄

  Börja med fotbadet det lät skönt!!!

  Pepp!

 • 20 mar 2017 09:00
  aregnisw

  Ha en bra ledig dag LUAL det tror jag du behöver och gör det du känner för yes

Logga in för att skriva en kommentar.