icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
27 augusti 2013 06:47
2

LCHF Mini

Den här veckan har jag startat med LCHF Mini. Det är ett begrepp som kommer från Anna Halléns bok "LCHF för varaktig viktminskning". Det innebär att man hoppar över frukosten och sedan finns det i boken förslag på lunch och middag, inga mellanmål. Jag har svårt att dricka kaffet rent till frukost så jag tar en msk kokosfett i det. Det står att om man blir hungrig/sugen under dagen så går det bra just att ta kaffe med kokosfett. Gårdagen gick alldeles utmärkt. Idag blir det en utmaning eftersom vi har en aktivitet med jobbet ikväll och då kan jag inte styra vad jag får att äta. Jag ska nog för säkerhets skull ta en kaffe med kokosfett innan vi går iväg så att jag inte frestas att äta fel.

Kommentarer

  • 27 aug 2013 06:59
    aregnisw
    Kul att du hittat din grej LUAL ja alla hittar vi något vi vill prova på du och tänk så bra att vi provar lite olika för man får ju alltid lite tips från andra då, jag för min del har ju så svårt för kokosfett i kaffet så för mig skulle det nog inte passa. Men annars låter det ju intressant. Och jag önskar dig Lycka till med LCHF MINI vi får hålla kontakt och se hur det går för oss du. Vill tillägga att kvällen fixar nog du om du nu tar ditt kokoskaffe innan du går bort ikväll. Pepp och ha en bra dag nu
  • 27 aug 2013 09:32
    Vad spännande med LCHF mini, jag har också boken och tycker den verkar bra, Ta du lite kokosfett så blir det nog bra. Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.