icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
10 januari 2020 07:20
2

LCHF- kaffe

Jag har börjat dricka en gammal klassiker igen till frukost. Jag kallar den för LCHF - kaffe eftersom den till skillnad från fettkaffe även innehåller en äggula. Den har blivit modifierad sedan sist. Idag består den av 1 msk kollagenpulvwe, 1 msk MCT- olja, 1 tsk smör och några droppar vispgrädde. 
Det är av olika anledningar jag provar dricka detta igen. Bland annat slipper jag fundera så mycket på frukosten. Det andra är att jag verkar klara mig bättre fram till lunch. Det har varit så mycket sötsaker under julen så då testar jag det här ett tag för att se om jag kan dämpa suget.

Var nyårslöftet att börja träna på gym? Jag gick på Zumba igår och det passet var fullt. Vanligtvis brukar jag inte behöva boka mig innan men gissade att det kunde behövas och det var tur att jag tänkte rätt. Alldeles fullt på hela gymmet. Min styrketräning får vänta tills det blir lite lugnare.

Gillar

Kommentarer

 • 10 jan 2020 07:49
  Bella50

  Ett steg i taget...och jag har faktiskt glömt det kaffet jag drack för längesen. Svart med smör och lättvispad grädde. Det ser ut som en Irish coffee och är minst lika gott.

  Tack för påminnelsen.. och trevlig helg.👍

  Senast uppdaterad 10 jan 2020 20:21

 • 10 jan 2020 19:42
  Molnbär

  Ja smockfullt på gymmen nu, verkar vara många som vill komma i form och skidåkning går nog bort för de flesta denna varma vinter. 

Logga in för att skriva en kommentar.