icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
7 oktober 2015 06:54
2

Långsamt ner igen

Dags för dag 3 då jag ska låta bli choklad och nötter och bara äta frukost-lunch-middag. 0.5 kg ner bara jag håller mig på banan. Jag vet att den här takten inte kommer att fortsätta men härligt att få bekräftelse när jag lyckas göra rätt. Nu gäller det att forsätta och inte göra något avsteg. Jag har så lätt att "belöna" mig när jag går ner i vikt trots att jag vet att avsteg gör att jag går upp igen.

Gillar

Kommentarer

  • 7 okt 2015 07:21
    aregnisw

    Tror du kommer fixa det bra lycka till o pepp, o grattis till minus på vågen yes

  • 7 okt 2015 10:20
    gasten

    Pepp till dig det här fixar du !

Logga in för att skriva en kommentar.