icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 november 2016 09:54
4

Lättare sagt än gjort

Frukosten och lunchen igår gick som planerat, men sedan kom eftermiddagen. Grått och mulet ute och även kallt. Då kom jag på att jag hade en påse wasabinötter som jag köpt på resan. Bäst att äta upp dem innan jag börjar min kostplan till 100%.....Sedan fanns ju makens lakritschoklad, bara några bitar kvar, bäst att äta upp dem också...Så lätt att ramla dit. Det som jag ändå lyckades med igår var att komma iväg på Zumba. Eller var det på grund av att jag visste att jag skulle iväg på Zumba som jag tyckte det var ok att äta fel?

Så går tankarna idag och jag försöker än en gång att göra rätt. Har man haft några dagar där sockermonstret har blivit matad är det inte lätt att med en gång komma på rätt bana, i alla fall inte för mig. Nu dessutom är det helg och jag är ledig vilket gör att det blir svårare att motstå frestelser. Men det är väl bara att försöka igen, ny dag, ny start.

Gillar

Kommentarer

 • 5 nov 2016 11:39
  Bella50

  Du fixar detta. Gör dina bästa val...så får du vara nöjd med det sen 👍

  Själv blir jag extra "sugen"  nu när jag inte mår så bra...och självömkan slår till.

  Stretar dock emot...med hull och hår. 😬

 • 6 nov 2016 08:29
  viljans

  Heja dig, du fixar det! Det är du som bestämmer inte monstret!!👍😜

 • 6 nov 2016 08:50

  Tack Bella och Viljans, jag får fortsätta att ta tjuren vid hornen. Lyckades inte igår men gör ett nytt försök idag....

 • 6 nov 2016 10:49
  aregnisw

  Du kommer nog tillbaka på banan igen och jag vet på min FAS3 plats bakar dom glutenfri morotskaka nu och oj vad det är illa man blir väldigt lätt beroende men nu som väl var så bet jag mig i tungan i veckan så då kunde jag inte äta den där söta kakan tur det du surprise

Logga in för att skriva en kommentar.