icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 mars 2019 09:07
3

Långsamt åt rätt håll

Förra helgen tog jag mig en återställare genom att köra min smoothiedag. Skönt att märka att den fungerade. De kilon som jag lade på mig på grund av slarv lyckades jag få bort med hjälp av min smoothiedag. 
Nu i veckan så har vikten långsamt justerats nedåt utan att jag har gjort något mer drastiskt. Ska jag komma ner ytterligare får jag se till att justera kosten ytterligare.

I veckan som gick fick jag akupunktur för mitt onda ben. Jag testar nu traditionell kinesisk medicin för att se om det kan hjälpa. Det intressanta var att den kinesiska doktorn sade att min värk berodde på att jag hade låg energi, detta utan att vi hade diskuterat mina sömnproblem eller att jag ofta blir orkeslös.
Min övriga familj har tidigare gått hos den här doktorn men för flera år sedan för diverse problem och det är fascinerande att han fortfarande kommer ihåg dem. Han mindes till och med att jag hade två söner. Äldsta sonen gick för ca 8 år sedan för värk i fötter och ben. Då hade vi innan gått igenom den vanliga vården inklusive ortopeden och reumatologen utan att bli hjälpta. Efter akupunktur kunde sonen så småningom springa midnattsloppet med mig. Den yngre sonen fick behandling för nackont och maken för huvudvärk. Och nu blev det min tur.

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 16 mar 2019 10:57
  MagganD

  Jag tror definitivt på alternativa metoder! Och vad har man att förlora på att ge det en chans, liksom? laugh

 • 16 mar 2019 12:44

  MagganD, jag har jobbat en hel del med både läkare och apotekare och kanske just därför som jag är öppen för alternativa metoder. 

 • 16 mar 2019 15:42
  paloma

  Det skadar inte att prova, och har det hjälp övriga familjen så är chansen stor att det hjälper dig med🙂

Logga in för att skriva en kommentar.