icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
17 januari 2019 07:18
9

Kort uppdatering

Jag läste det paloma skrev om att det var mindre aktivitet på bloggen numera. För min egen del så stämmer det bra. Det var ett tag sedan jag skrev men jag försöker ändå läsa en del av er andras bloggar. 

Idag lyckades jag för första gången på länge hamna under 71 kg, en liten milstolpe, första gången på två år. Nu hoppas jag bara att jag kan fortsätta och att det inte är enbart för att jag lämnade blod häromdagen som det tog ett skutt. Om det visar sig att det fungerar för att komma förbi platåer så får jag nog se till att lämna blod så ofta jag kan wink.

På jobbfronten har det också hänt saker, jag har sagt upp mig efter 13 år och ska börja på en ny tjänst. Det hela gick väldigt fort. Jag frågade min tidigare chef om hon behövde mer folk på sitt nya jobb. Hon gick i höstas över till ett litet nystartat företag. Det behövde hon och efter några dagar hade jag skrivit ett kontrakt och nu börjar jag i april. De ville ha mig redan nu men jag har min uppsägningstid på 3 månader.

Nu gäller det för mig att försöka avsluta så mycket som möjligt eftersom i dagsläget finns det ingen att lämna över till och det är inte säkert de kommer att hitta någon innan jag slutar. Vi har fortfarande flera vakanta tjänster sedan några av mina kollegor slutade i somras samt min chef som slutade i september. I mars kommer den nya chefen och hon lär få sätta igång och jobba direkt. Att det idag finns sådan efterfrågan på min kompetens gör att jag ändå vågar byta tjänst nu när jag är 55+. Jag byter från det medelstora företaget på ca 900 personer till ett på ca 20. Ibland måste man våga helt enkelt. 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2019 08:07

  Grattis till viktminskningen och grattis till det nya jobbet! Vad spännande! 

 • 17 jan 2019 08:18

  Tack Mosel, jag hoppas att 2019 också ska innebära positiva förändringar även för dig 😘

 • 17 jan 2019 08:31
  paloma

  Kul att kunna inspirera till uppdateringen, jag saknar lite av de som försvunnit in i grupperna.

  Det ser ut som det händer en hel del i ditt liv med både vikt och jobb, och det ser positivt ut. Spännande att byta jobb i din ålder, den möjligheten får inte så många.

  Hoppas 2019 ska bli ett bra år för dig🙂

 • 17 jan 2019 08:46
  gittan52

  Grattis, både till nya jobbet och till vikten  yes

 • 17 jan 2019 09:45

  Fina framgångar, grattis och tack för du delar med dig! yessmiley

 • 17 jan 2019 10:59
  BirtheX

  Grattis till målvikt! Bra jobbat. Och en spark i baken för nya jobbet... winkyes

 • 17 jan 2019 11:23

  Tack paloma, du inspirerar som alltid heart

  Gittan52, Johan och BirtheX, stort tack för ert stöd.

 • 17 jan 2019 17:03
  Monqi

  Oj va kul, stort GRATTIS, det blir en spännande och "lättare" vår för dig laugh

 • 17 jan 2019 17:31

  Tack Monqi💕

Logga in för att skriva en kommentar.