icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
30 januari 2017 19:37
1

Ketomiddag dag 1

Då var det så dags för mig att satsa på ketos igen. Jag har varit i klorna på sockermonstret alldeles för länge den senaste perioden så nu blir det att styra upp skutan.

Min frukost idag bestod av avokado, majonnäs och ett kokt ägg. Till lunch tog jag en plocksallad på ICA Maxi bestående av lite grönt, ett ägg och räkor. Majonnäs till det har jag i en burk på jobbet. Dessutom köpte jag till lite fetaost i olja. Inget sug efter naturgodis på vägen hem smiley.

Middagen idag tog jag från http://lesscarbs.se/lchf-lunch-och-middag/currydoftande-kottfarsrora-med-spenat/

ebf08f19-1b4b-4d4b-9fd3-f6fa6f611940.JPG

Curry tycker jag bli bra för att maskera kokosgrädden. Jag tycker om kokos men det kan bli lite mycket av den smaken i längden.

Eftersom vissa grönsaker är rätt dyra, eller inte finns, för tillfället på grund av kylan vid medelhavet försöker jag anpassa så jag kan använda en del fryst. 

Till efterrätt en ketoboll, den ger mig lite tuggmotstånd.

Imorgon ska jag försöka komma ihåg att mäta ketoner så att jag sedan kan följa hur lång tid det tar innan jag når optimal ketos. Vi får se vilka omställningsbesvär jag kommer att få. Jag har ju verkligen slarvat en del på sistone.

Gillar

Kommentarer

  • 30 jan 2017 21:11
    Tita

    På't igen bara!👍👍

Logga in för att skriva en kommentar.