icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 september 2015 06:44
7

Katten också - jag måste försöka justera väckarklockan

Min ena katt har ingen förståelse för att jag inte vill vakna strax innan 5. Hur lär man sin katt klockan? Tack och lov har det inte regnat så mycket under natten för då kan han komma ännu tidigare bara för att bli torkad, nackdelen med långhårskatt. Bäst att ta mig några koppar kaffe så jag piggnar till. Det blir dessutom en lång dag idag. Ikväll ska vi på konsert och lyssna på Steve Hackett, tidigare medlem i gruppen Genesis.

I början när jag träffade min nuvarande man för drygt 30 år sedan blev jag rätt sjuk i körtelfeber. För att jag skulle ha något att lyssna på när jag låg där i sjuksängen fick jag låna några skivor av honom (det var på den tiden smiley). En av skivorna var just med Steve Hackett. Ska bli spänannde att höra hur hans musik låter idag. Dock ska jag ta med mig mina musiköronproppar för säkerhets skull. Jag har känsliga öron och det som andra tycker är ok volym gäller oftast inte för mig. Även om jag börjar bli gammal så hänger hörseln med, ännu....

Gillar

Kommentarer

 • 4 sep 2015 06:59

  Ebbesmor, vi får skicka våra katter på kurs för att lära sig klockanwink

 • 4 sep 2015 08:40

  Inget illa menat, men visa vem som bestämmer. Ignorera katten, var tråkig, till slut ger de upp, eller stäng ute katten från sovrummet ... cheeky

  Ha en härlig kväll med Steve! laugh

 • 4 sep 2015 09:08
  SuperK

  Hittar ni en kurs i klock för katt och gärna så man inte snubblar på dem så säg till.
  Fast jag har inget problem med att kattorna vaknar tidigt sedan jag skaffade en inneboende som vaknar 4-5 och åker till jobbet :)
  Han får morgongosa med dem.

  Förstår problemet med musik. 
  Jag envisades med att sänka och stänga musiken på jobbet tills de blev less och kopplade om så jag kan stänga högtalarna som sitter precis där jag står och jobbar.
  Nu märks det vem som lagat mat, stått i salladen eller bakat :)

 • 4 sep 2015 10:00

  Patzy, jag vet att jag borde stänga ut katten från sovrummet men han har alltid varit en myskatt sedan kattungetiden. Jag får se till att komma ihåg att fylla matskålen på kvällen så kanske han inte behöver påminna mig så tidigt smiley.

 • 4 sep 2015 09:45
  Bella50

  Jag vaknar inte när gubben är hemma. Han är mer lättväckt.....men om han är borta...då minsann ....får jag känna på't.. Har tre stycken.😬

 • 4 sep 2015 10:33

  Ebbesmor, om han bara kom upp och sov. Av någon konstig anledning tycker Tazzen att jag är i behov av en ansiktstvätt på morgonen.
   

 • 4 sep 2015 11:05
  Bella50

  Dom är ljuvliga dessa djur. Våra tre tjejer håller sig hemma nu.

  Elsa går knappt ut...och det gör det "jobbigt" för matte att åka bort från dom...😬...tror dom saknar en och blir så ledsna 😳

  man är väl för dum med det...

Logga in för att skriva en kommentar.