icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 december 2015 11:57
1

Julafton avklarad

Så då var en lugn julafton avklarad. Tradtionsenligt startade vi med jullunch. Jag märker att äter man enligt LCHF är det rätt lätt att välja från julbordet. Jag tillåter mig att vara liberal så det blev inlagd sill, glacerade revbensspjäll och chokladtryffel (egengjord). Efter Kalle Anka och juklappsutdelning åkte vår famil hem igen där vi öppnade våra egna klappar. Det har blivit mycket färre julklappar i och med att barnen har blivit äldre, färre men dyrare. Eftersom jag vaknade alldeles för tidigt igår på grund av att jag hade glömt stänga av väckningen så blev julaftonskvällen inte lång för min del. Utan att äta något mer efter lunchen (enbart en clemetin) så somnade jag framför TVn. Minns inte ens vad jag tittade på. Barnen hade redan då försvunnit in på sina rum för att umgås med sina vänner över nätet, maken tittade på en film på den andra TVn.

Idag blir det dags att ta en tur till min mor. Hon bor i en annan stad så det blir några timmars körning idag. Imorgon känner jag att jag måste komma iväg och träna. Det har inte blivit något de senaste dagarna och det märker jag påverkar mitt humör. Det är lättare att jag blir lite deppig om jag inte tränar. Få se om det blir Zumba eller styrketräning något måste jag hitta på.

Ha nu alla en bra fortsättning på helgen.

Gillar

Kommentarer

  • 25 dec 2015 18:29
    aregnisw

    Känner igen det därmed att det är svårt med träning när det är så mycket helgdagar du men man får försöka om det går. God fortsättning till dig med.

Logga in för att skriva en kommentar.