icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
7 november 2016 17:35
5

Jobbig dag

Jag ansträngde mig under min veckas semester att inte jobba. Vissa saker gjorde jag ändå som jag klarade utan dator, men det var inte roligt att komma tillbaka till den enorma högen av jobb som väntade. Ett tag blev jag nästan gråtfärdig men lyckades fokusera på att ta det viktigaste för dagen och strunta i resten. Det är nog många som tycker att jag inte gör mitt jobb men de ser inte helheten utan bara sina bitar. Som tur är förstår min chef situationen och jobbar på lösningar men det tar kanske 6 månader innan vi kan få in någon. Kanske kan jag se fram emot en längre sommarsemester? Jag planerar i nuläget inte att ta ledigt mellan jul och nyår för att kunna jobba ifatt, trots alla sparade semesterdagar. 

Gillar

Kommentarer

 • 7 nov 2016 18:01
  ulla165

  Låter inte bra alls! Kan inte chefen sätta på ett kol! Om du går i väggen,vem tar ditt jobb då?

 • 7 nov 2016 18:05

  ulla165, chefen gör så gott hon kan men oftast tar först godkännandet av rekryteringen tid och sedan själva processen och sedan får man också räkna med 3 månaders uppsägning för den som söker. Det finns risk att chefen också kan gå i väggen för hon får heller aldrig helt ledigt. Hela vår avdelning är extremt belastad.

   

 • 7 nov 2016 18:23
  Bella50

  Usch vilken sits 😲👎

 • 7 nov 2016 19:06
  aregnisw

  Stackare så jobbigt för dig no

 • 7 nov 2016 21:30

  Var räd om dig det finns bara en som du.

Logga in för att skriva en kommentar.