icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
17 oktober 2016 07:17
3

Inte tillbaka på banan än

Jag har fortfarande svårt att komma tillbaka till mina rutiner och vikten fortsätter uppåt
72,5 kg idag, för inte så länge sedan när jag lyckades hålla mig i ketos låg jag stadigt under 70. Det är mina ovana att på kvällen att leta upp något att tugga på som fortfarande spökar. Dessutom blev det ett och annat i helgen som inte blev rätt.

Idag provar jag med att bara ta en fettkaffe till frukost för att se om jag kan med hjälp av det minska mitt sug och hitta tillbaka till ketos. Jag ska också se till att fixa en rejäl omelett till lunch så att jag inte behöver gå iväg och handla sallad på lunchen. När jag läser innehållsdeklarationen för det som finns att plocka i salladsbaren inser jag att det är mycket dolt socker och andra tillsatser som jag helst kan vara utan. Nu gäller det att vända kurvan nedåt igen....

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 17 okt 2016 08:51

  Känner igen kvälls suget...och framförallt på helgerna.

  Hoppas kurvan vänder nu :-)

 • 17 okt 2016 08:57
  Tita

  Du fixar det för du vet hur du skall göra👏

  Men jag veeeeet......det är inte lätt har då suget griper tag! 

  Pepp vi fixar det!!

 • 17 okt 2016 13:17
  Bella50

  Känner oxå av det när mörkret lägger sig och kvällarna blir längre. Dessutom äter vi middag tidigare än förr.

Logga in för att skriva en kommentar.