icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
17 maj 2016 07:37
2

Inte riktigt som planerat

Igår var det så dags - att följa Kickstart Paleo med träning. Dag 1 var att promenera men jag bytte ut mot 45 min Zumba. 
En bit in på passet igår kände jag hur det small till i högra vaden. Jaha nu ville den muskeln inte vara med längre. Jag hade känningar redan förra veckan, troligen efter att vi bar omkring på varmvattenberedaren. Det gäller ju att inte lyfta med ryggen så jag tog väl i från tårna.... I söndags körde jag en timme Zumba utan att jag kände något men muskeln låg nog ändå och lurade på när den skulle slå till. Det är inte värre än att jag kan linka mig fram men fick mig idag att avstå från den planerade styrketräningen. Kanske om det känns bättre vid slutet av dagen att jag kan köra ett pass för överkroppen? Eller så får jag ta min vilodag idag och hoppas kunna köra styrka imorgon. 
Dags att linka iväg till jobbet. Hepp

Kommentarer

 • 17 maj 2016 08:01
  Arrietty

  Ojoj – det där tycker jag är kruxet med motion, det är så himla lätt att få ett avbrott p g a skador eller en förkylning, och för mig blir det såvrt att komma igång igen efter det.

  Nå, en träning i tålamod blir det väl då... lycka till!

 • 17 maj 2016 17:51
  aregnisw

  Det var illa du LUAL så tråkigt hoppas du blir bra snart för va trist det är när man inte kan röra på sig som man man planerat ibland är det inte bra att planera tydligen du smiley peppkram från mig

Logga in för att skriva en kommentar.