icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
2 augusti 2012 09:34

Inte många dagar kvar på semestern

Igår kände jag mig lite deppig. Snart är semestern slut och jag känner att det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det var så mycket jag ville göra, åka på utflykter, träffa folk, promenera, träna mm. Tyvärr blev det istället halsfluss eller vad det nu kunde vara. Igår trodde jag att jag var något sånär frisk så jag tog en långpromenad. Jag längtar efter att få röra på mig. Men på kvällen började det kännas i halsen igen och vid läggdags kom rethostan. Att det ska ta sådan tid att bli bra. Jag har inte tagit någon antibiotika för jag vill ändå att det ska läka ut av sig självt. Önskar bara att det kunde gå fortare. Istället för att göra allt det roliga ute så har jag ägnat tid vid datorn. Det är spännande att läsa de olika bloggarna och diskussioner på olika forum. Jag har också lyckats för fösta gången att föra in allt jag äter i MD. Inte för att det har hjälp med någon viktnedgång men jag lär mig mer och mer hur jag äter. En egen teori för att jag inte går ner något speciellt just nu är att jag tror kroppen är stressad på grund av infektionen som jag har. Jag kan tänka mig att kroppen befinner sig i sparläge för att vara säker på att jag ska ha tillräckligt med näring ifall jag skulle bli så sjuk att jag inte kan "fixa" käk. Nu gäller det att se till att må bra så tror jag att det kommer att hända saker igen åt rätt håll. Och att jag kan börja med zumba och annan träning.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.