icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
19 februari 2016 17:35
3

Inte i form

På senaste tiden tycker jag att jag har varit ur form. Egentligen trodde jag att efter helgens skidåkning på Ramundberget att jag skulle få mer energi. Dock var det så att jag kunde inte hålla mig till LCHF och kom då ur min milda ketos. Det gav mig viktuppgång och sockersug. Nu blir det att ta sig tillbaka igen för att åter få kraft. Jag antar att det tar några dagar att komma tillbaka. Nu på morgonen mätte jag 0,3 i blodketoner så än så länge har jag inte kommit tillbaka. Jag hoppas jag ska få mer ork nu till helgen och kunna planera bättre när det gäller maten.

När det gäller träningen gick den sisådär senast, jag fick för mycket yrsel när jag lade mig ner så ingen bänkpress eller liknande när jag tränade igår.

Nu är det nog dags att ta mig hem från jobbet, det är ju trots allt fredag wink

Kommentarer

 • 19 feb 2016 18:27
  Tita

  Hoppas att du hittar tråden snart igen! Pepp!

 • 20 feb 2016 08:23

  Tack Tita

 • 20 feb 2016 09:28
  aregnisw

  Hoppas du snart kommer tillbaka i ditt vanliga Lchf ätande men det är nog lätt hänt att man inte kan hålla den när man är iväg pepp pepp till dig smiley

Logga in för att skriva en kommentar.