icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
12 februari 2017 18:21
5

Inte den bästa veckan

Jag lyckades inte hitta en strategi för att undvika att tröstäta veckan som gick. Efter operationen känner jag forfarande obehag och har minskad rörlighet samt får inte träna. Detta plus fortfarande mycket att göra på jobbet har fått mig att leta upp naturgodiset i butiken, främst lakrits. Nu gäller det än en gång att få ordning på detta. Jag bör ju känna mig bättre för varje dag som går och då ska jag inte behöva detta "tröstätande". Nu ser jag också fram till att jag ska kunna träna igen. Jag har nyss fått hem en bok i olika övningar jag kan göra med foamroller och triggerboll. Det hoppas jag kunna börja med snart för att mjuka upp kroppen.

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 feb 2017 18:49
  FrkM

  Hoppas du snart känner dig bättre!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 12 feb 2017 19:39
  paloma

  En dipp i motivationen är förståelig, när du blir piggare blir det kanske bättre.

  Krya på digsmiley

 • 12 feb 2017 22:34
  Bella50

  Krya👍

 • 13 feb 2017 10:03
  Tita

  Krya på dig!

 • 18 feb 2017 09:04
  aregnisw

  Krya på dig heart

Logga in för att skriva en kommentar.