icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 januari 2020 15:12
3

Inte bra att plugga

I alla fall inte för att få en viktnedgång. Att jag lär mig något får väl väga upp😉 det negativa. För att hålla koncentrationen och hålla mig vaken letar jag ofta efter något att tugga på. Jag hade nog aldrig tänkt att sedan jag fick min examen 94 att jag skulle behöva läsa till en tenta någonsin igen. Men ack så jag bedrog mig. Hösten 2018 skrev jag en tentamen på Linköpings universitet och den här gången är det en kurs på Umeås. Alla har varit på distans och jag har pluggat vid sidan av mitt ordinarie jobb. Den senaste kursen fick som jag dock åka upp några dagar till Umeå för laborationer. Jag var nog äldre än vissa kursansvariga 😀.

Så nu är det slut på pausen, tillbaka till studierna.

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2020 09:29
  aregnisw

  Lycka till med pluggandet LUAL yes

 • 12 jan 2020 10:31
  BirtheX

  Du är beundransvärd i ditt flit. 

 • 12 jan 2020 19:20

  Tach aregnisw, jag ska göra mitt bäst.

  Bitte, jag vet inte om det direkt är flit. Väljer man att göra vissa saker så får man även avsluta dem. Jag var i valet och kvalet när jag ansökte till kursen förra våren.

Logga in för att skriva en kommentar.