icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
18 november 2016 19:57

Ingen mjukis- mamma

Nu har jag kommit hem från fredagsyogan. Jag inser att jag skulle behöva träna smidighet oftare. Jag har alltid haft korta senor och muskler och det blir inte bättre med åren. En bekant till mig går upp tidigare varje morgon för att köra yoga. Jag föredrar dock att sitta med min kaffekopp och meditera.

Frukost: fettkaffe och avokado

Lunch: grillat kycklinglår, avokado, majonnäs, macadamia

Middag: kyckling i grönmögelostsås, broccoli - och blomkålsmos

Känner mig inte riktigt nöjd efter middagen. Ska testa med kokossmör och kanel till efterrätt.

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.