icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
8 juli 2018 15:28

Idag känns det bättre

 Gårdagen var ingen höjdare. Först satt jag 10 timmar på flyget och resultatet för matchen ropades ut i högtalarn på planet😝. När vi kom fram tog det ungefär 2 timmar att ta sig igenom tullen. Det är nog det värsta jag varit med hittills och jag har flugit till USA flera gånger. På Arlanda fick man också svara på frågor.

Men nu är jag till slut här. På grund av tidsskillnaden så vaknade jag tidigt, bland annat med hjälp av SMS från svägerskan. Måste komma ihåg att stänga av ljudet. Mitt i natten så hade jag grannar med barn som var uppe till långt efter midnatt. Några timmars sömn lyckades jag ändå med.

Eftersom jag ändå var uppe tidigt tog jag en promenad till stranden. Bäst att passa på innan det blir för varmt. Jag kunde där doppa fötterna i den varma Atlanten och samtidig se solen gå upp.

7e8d1c39-2bf6-465f-9898-bfa53788522d.jpeg

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.