icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
1 juni 2015 07:30
3

Idag ingen vägning

Måndag morgon och som vanligt tänker jag att den här veckan ska jag se till att få det att fungera.

Jag hoppade över vägningen i morse eftersom jag ändå visste att den ändå inte skulle visa något jag ville se. Jag vet ju så väl vad som händer om jag äter för mycket av jordnötterna och chokladen. I lördags var jag dessutom på 50-årskalas. Så nu blir det till att blicka framåt och se till att göra rätt. I går såg jag till att förbereda dagens frukost, matlådan till lunchen ordnade jag nu på morgonen och kvällsmaten är handlad. Nu gäller det att bara hålla sig till dessa måltider, punkt slut. Träningsväskan är packad men jag har ännu inte bestämt vad jag ska träna. Lite beror på hur dagen kommer att bli på jobbet. Min utmaning är sedan när jag kommer hem att inte börja småäta något innan middagen är klar eller efter middagen. Det är ett litet sockermonster tror jag som sitter där i huvudet vid dagens slut och när jag börjar bli trött, som gärna vill ha lite extra energi. Idag måste jag se till att överlista monstret.
Ha en bra vecka.

Gillar

Kommentarer

 • 1 jun 2015 07:50
  Tita

  Hoppas att du lyckas lura monstret! Lycka tilllaugh

 • 1 jun 2015 07:51
  Bella50

  Planera in att äta nåt vettigt ...innan du kommer i den situationen att monstret vaknat.

  pepp för en bra matvecka. 🌹👍

 • 1 jun 2015 20:05

  Jättebra att du är så medveten. Håller med dig att småätandet är farligt och kan bli mer än vad man tror..

Logga in för att skriva en kommentar.