icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 juli 2012 08:16

Host, host...

Det var inte så här jag hade tänkt mig att tillbringa semestern, ständig hosta. Svårt att sova, ont i huvudet, jippi. Jag hade tänkt att fixa här hemma, åka på dagsutflykter, träna. Tyvärr är jag rädd också för att det kan vara 5-veckorshostan som jag drabbas av då och då. Några gånger har jag tagit antibiotika men hoppas bli bra utan antibiotika. Jag vill inte bygga upp resistenta bakteriestammar i min kropp. Igår tröstade jag mig med några bitar mörk choklad, borde inte, men ibland känner jag att det är en tröst med choklad. Jag får se upp att jag inte behöver trösta mig för ofta. Jag tror att detta är en av anledningarna till mina viktproblem, att jag gärna stoppar något i munnen när det känns jobbigt, behöver stressa ner eller har tråkigt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.