icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 oktober 2015 08:08
2

Höstlov

Även om yngsta sonen kan klara sig själv hemma på lovet har jag nu tagit några dagar ledigt. Vi har tidigare år åkt bort några dagar under höstlovet men eftersom hela familjen ska till Vilnius över nyår får det bli att göra något på hemmaplan i år. Idag är inget specifikt planerat utom att jag bestämt mig för att ta mig till gymmet, styrekträning på morgonen och BodyJam ikväll. Imorgon däremot ska sonen och jag åka till japanskt spa, Yasuragi. Vanligtvis har de en åldersgräns på 16 år men under lov finns det möjlighet för yngre att komma dit. Jag får sätta mig ner med sonen och se vilka aktiviteter som finns och vad vi ska gå på. Yogan känns självklar för min egen del, Sonen brukar oftast vilja ligga i massagestolen, bada eller läsa manga. Vi ska nog hitta något som passar oss båda. Som ett tecken på att jag behöver koppla av så glömde jag jobbdatorn på jobbet, trots att jag hade packat ner densmiley.

Gillar

Kommentarer

  • 28 okt 2015 08:40

    Vilka härliga planer för höstlovet! Jag blir så glad när ajg ser att det finns fler föräldrar som vill tillbringa kvalitetstid med sina barn och ungdomar.

  • 28 okt 2015 10:18

    Ja, det gäller att passa på så länge de vill umgås med sina föräldrar wink. Mina söner sitter gärna för mycket tid framför dataskärmen så jag försöker alltid få iväg dem på aktiviteter. Tyvärr är det ofta idag att ungdomar när de träffas inte utför några aktiviteter som innebär rörelse, med undantag för de som tränar idrott regelbundet. 

Logga in för att skriva en kommentar.