icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 juni 2013 12:14
1

Hitta det som passar

Idag testade jag ett nytt gruppass - BodyPump. Nu har jag hittat ytterligare en träningsform som jag gillar. Jag brukar köra styrketräning på gymmet men känner att det blir roligare när det är musik till och en ledare som peppar en. När jag kör själv är det lätt för mig att ta det lite för lugnt. Idag blev det kanske lite lugnt ändå eftersom jag började med lite lättare vikter - bäst att få till tekniken först. Jag har också börjat med PowerYoga. Perfekt för mig med korta hälsenor att ha en träning som tvingar mig att stretcha ut. För att inte tala om hur mycket man måste hålla balansen. Mitt bekymmer just nu är att jag har hittat så många träningsformer som jag tycker om, att jag inte vet hur jag ska få tid till allt. Mitt i allt behöver jag också löpträna för att klara utmaningen från min son -att springa Midnattsloppet. Ska väl lägga till att jag dessutom jobbar heltid . Hade någon sagt till mig själv för några år sedan att jag skulle bli så såld på träning så hade jag nog bara skakat på huvudet. När det gäller kosten hoppas jag också ha fått mer koll på hur jag ska äta. Senaste veckan har jag kört fettkaffe till frukost på vardagarna och följer recepten från mitt senaste bokinköp "LCHF på riktigt". Det gjorde att jag gick ner 1 kg på 5 dagar. Nu vet jag sedan tidigare att det inte är säkert att jag fortsätter ner på samma sätt, det kan till och med bli så att det vänder. Jag fortsätter prova mig fram hela tiden för att hitta min balans. Den ekvation som jag vill lösa är: sov ordentligt, ät ordentligt, träna det som är roligt, koppla av. Ska väl inte vara så svårt, eller?

Kommentarer

  • 17 jun 2013 07:04
    aregnisw
    Skönt att höra att du hittat rätt, jag hade nog min bästa period förra våren då tränade jag massor, känner att det snart är dax även för mig men det tar emot för då hade jag en vän som jag joggade med var och varannan dag men nu kan inte han lika mycket och ensam ger jag mig bara inte ut, för den rundan vi brukar springa finns det så mycket konstigt folk så ärligt talat törs jag inte ensam längre. Men hoppas min gnista tänds snart. Ha det toppen nu :)

Logga in för att skriva en kommentar.