icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 december 2015 09:16
6

Hitta balansen igen

Igår åkte vi iväg och hälsade på min gamla mor. Trots den korta stund vi var där lyckades hon få mig ur balans och jag märkte att tröstätandet satte igång. Jag försöker nochanlera det hon säger men lyckas inte riktigt. Men som man säger när man faller av hästen - upp i sadeln igen. Idag har jag inte bestämt mig för om jag ska iväg till gymmet och styrekträna eller om jag ska gå ut på en långpromenad i ljuset. Jag får ta en kopp kaffe till och fundera.

Kommentarer

 • 26 dec 2015 11:15
  marre64

  Alltid tråkigt när andra gör så man inte mår bra. 

  Jag tänkte köra på båda idag. Har redan kört ett pass på gymmet, men  nu när solen ser ut att komma fram tänkte jag ta en långpromenad också laugh

 • 26 dec 2015 11:33

  Det blev en långpromenad i soljuset. Jag skulle vilja köra styrka idag också men det räcker inte tiden till idag.

 • 26 dec 2015 12:10
  Bella50

  Försök skaka av dig känslan. Pepp 🌹👏

 • 26 dec 2015 12:43

  Tack Bella50, jag ska försöka. Tyvärr startar dessa tillfällen en process hos mig som gör att vissa dåliga minnen ploppar upp igen. Jag har förökt att skapa bättre kontakt med min mor utan att lyckas. Jag trodde till exempel att när jag väntade mitt första barn skulle vara ett sådant tillfälle När jag talade om för henne att jag var gravid fick jag den något oväntade kommentaren - vad ska det vara bra för...
  .
   

 • 26 dec 2015 13:42
  aregnisw

  Så himla tråkigt för dig med en sån mor tack o lov att jag aldrig upplevt nåt sånt du, däremot min mormor var sån men hon var ju min mammas mor så det brydde inte jag mig så mycket om. Säger som Bella skaka av dig det trist men det kanske du gjorde med promenaden förhoppningsvis. Var själv ute på en skön promenad men här försvann solen tyvärr. yes peppkram

 • 26 dec 2015 19:30

  Tack aregnisw. Jag har just kommit tillbaka från att hälsat på en tidigare granne. Hon har just nu två syrianska flyktingar på besök. När man hör deras livsöden så får man ett annat perspektiv på sitt eget.

Logga in för att skriva en kommentar.