icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
3 november 2016 20:39
4

Hemma igen och dags att få tillbaka fokus

När jag satt på flyget hem blev det tid för egna tankar. Jag började fundera på vad som hade hänt när jag var på semestern, hur jag inte klarar av att äta "vanlig" mat i lagom mängd. Nu blir det dags att ta tillbaka kontrollen igen och det var lite om detta jag funderade över, vilken strategi ska jag lägga upp? Hur ska jag sätta mina mål? Jag har inte vägt mig än och funderar på att vänta med det just för att inte bli deppad över resultatet, risk för tröstätning. Jag funderar istället att sätta upp ett mål att komma i rejäl ketos igen. Det vet jag sedan tidigare hjälper mig mot sötsuget och även att låta bli att småäta. Jag har kostschema som jag ska kunna följa. Nu gäller det för mig att planera och hålla mig till dem. Det jag nu också läst är att första tiden ska jag se till att ha rejält med fett men sedan när jag väl har hamnat i ordentlig ketos att jag då kan börja minska på fettet. Jag ska också bli bättre på att föra dagbok hur jag äter och registrera vad som händer med med mitt humör och mående. Nu blir det nya tag, igen.

Gillar

Kommentarer

 • 3 nov 2016 21:23
  Bella50

  Heja dig 👍Det är viktigt att ha en realistisk plan. Pepp👍

 • 4 nov 2016 07:18
  viljans

  Massa pepp från mig till dig, du fixar det!!👍👏

 • 4 nov 2016 09:29
  ulla165

  yesyes

 • 6 nov 2016 10:45
  aregnisw

  Massor med pepp till dig LUAL bra med planer du yes

Logga in för att skriva en kommentar.