icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 augusti 2017 06:48
4

Helg och viktuppgång

Det är tydligt att helger inte gör gott med min vikt. Lördag morgon var jag nere på 74 kg. Då tänkte jag att snart ska jag komma under 74. Vad händer - jo till på söndagen gick jag upp ett kilo. Det säger sig självt, om jag går ner 1 kg måndag till fredag och sedan upp allt på helgen så blir det ingen viktnedgång totalt. Ny arbetsvecka och bara se till att följa mina vanliga rutiner.

Ikväll ska jag se till och sätta mig att analysera förra veckans registrering av känslor för att se vad nästa steg blir enligt boken. 

Kommentarer

 • 28 aug 2017 08:01
  Bella50

  Pepp pepp...👍

 • 28 aug 2017 08:05
  paloma

  Nu när jag är i mål kan jag göra så att jag ökar något under helgen, för det brukar jag gå ner i veckan. Just nu ligger jag ett par kg över önskevikt, men dom verkar sitta hårdare än efter en helguppgång.

  Det händer lite för mycket på helgerna som bröllop och husvagnshelger för att jag ska hinna komma igång ordentligt. Snart hoppas jag att det lugnar ner sigsmiley

 • 28 aug 2017 08:14
  Bella50

  Du vet att du vet paloma simma lugnt bara 👍

 • 28 aug 2017 08:59
  aregnisw

  Lycka till med det LUAL lätt hänt pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.