icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 mars 2017 09:00
2

Halvtid - keto kickstart

Då har jag kommit fram till halvtid på Keto kickstart. Blodketonerna visade idag på 1,1 och det innebär att jag fortfarande inte har kommit in i optimal ketos. Vad jag förstår kan både kasein och madelmjöl påverka ketonbildningen och det ingår ju i recepten. Men att ligga på mild ketos hjälper i alla fall att håll sötsuget borta. Dock händer det inte så mycket med vikten. Första veckan gav mest effekt men när jag såg till att vätska upp mig gick jag upp lite igen. Fast fortfarande väger jag mindre än när jag började kickstarten. Det är bara att fortsätta och köra på så får jag se hur det blir i längre perspektiv. Visst önskar jag som alltid snabba resultat men jag måste få till det där långsiktiga. Och att undvika torkad frukt, nötter och choklad har fungerat dessa två veckor. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 mar 2017 09:50
  FrkM

  Ibland är det lite motigt men bara hålla i!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 5 mar 2017 10:09
  BirtheX

  Heja LuAL! Du kommer att greja det här ända in i kaklet. Visst är avsaknad av snabba resultat lite surt men vi behöver nog tänka långsiktigt också. Det är bara att gneta på! 

Logga in för att skriva en kommentar.