icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 september 2016 17:55
4

Händelserik helg

d4280e0f-0293-4cf6-b1db-fe0ea772f3dd.jpeGårdagen började med att vi hämtade ett släp. Därefter blev det i lugn takt ( högst 80km/h) köra ner från Stockholm till Nyköping. Hämta nyckel till mammas lägenhet, lasta på bäddsoffan. Lunch på Max. Skulle inte ha tagit friterade lökringar...Därefter vidare till lantstället. Lasta ur bäddsoffan, ställer den på altanen, naturligtvis ska det börja regna. Fyller släpet med bråte som samlats vid stugan. Iväg till returpunkten. Hinner precis klart tills de ska stänga. Kan inte låta bli att köpa naturgodis, var så sugen på salt. Kvällen lugnare men nu kom suget igång ordentligt. En hel påse med nötblandning.

Söndag. Koppla loss släpet och istället koppla på båtkärran. Jag kör kärran, de andra kör iväg med båten. Härligt väder med mycket sol och inga vindar. Synd att vi inte hinner ta en långtur först. Båten upp och lämnad till vinterförvaring. Tillbaka till stugan, plockar lingon. Pratar med takläggare som ska titta för en offert. 

Fyller släpet med mer som ska slängas. Svänger in till glassfabriken, sonen vill ha polkaglass. Slänger sista skräpet. Åker till sjukhuset och hälsar på svärfar. Ser lite bättre ut men vi förstår att det bara är en tidsfråga. Iväg till mammas lägenhet i Nyköping. Hämtar en säng som sonen ska få ta över. Den har motor så den är tung. Nu på väg hem till Stockholm igen.

Puh, vem sade att man får vila upp sig på helgerna? 

Gillar

Kommentarer

 • 4 sep 2016 19:18

  Det var riktigt intensivt verkligen! Ibland kan det bli så men nu hoppas jag du får lite mer vilsamma helger framöver.

 • 4 sep 2016 19:22

  Nästa helg är det Zumba- kryssning😄 brukar ge en del energi.

 • 4 sep 2016 19:32
  aregnisw

  Då kanske du kan koppla av på ett helt annat sätt får man väl hoppas. yes

 • 4 sep 2016 22:33
  gasten

  Det låter som du haft fullt upp, det är jobbigt när det kör ihop sig så.

  Förhoppningsvis blir nästa helg bättre.

Logga in för att skriva en kommentar.