icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
22 juni 2018 07:13
8

Glad midsommar

Lite svårt att förstå att det är midsommar när jag tittar ut genom fönstren, ösregn och rejäl vind. Fast när jag tänker efter så känner jag igen det som midsommarväder vissa år. Det har ju hänt för att det har varit stövlar på när vi dansat små grodorna. 

Vi delar lantstället med svägerskan så i år har vi de tidiga veckorna med start midsommar. Det blir en lugn midsommarfirande då vi blir bara den egna familjen och bara till 75% då ena sonen är i Sydafrika. Någon mat har vi inte riktigt planerat men sill och ägg blir det nog till lunch och grillat till kvällen ( vi har tak över grillen).

Jag kommer att ha tre veckors semester nu och ska försöka varva ner. Men det innebär inte att jag ska ligga still i hängmattan. Jag har packat ner gummiband och zumbakläder för att kunna fortsätta med mina övningar jag fått av sjukgymnasten och för att träna zumbakoreografier. Även när jag åker till Florida sista veckan tar jag med den uppsättningen. Vi har tagit kontakt med instruktörer dit vi ska åka för att se om vi kan komma till deras klasser. 

När det gäller kosten blir det som alltid att försöka äta rätt saker. Det kan bli en utmaning då vi har en glassfabrik i närheten med mycket god ekologisk glass. 

Jag önskar er alla en fin midsommar.

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 jun 2018 07:26

  Önskar dig en riktigt fin midsommar och semester ! 🍓☀️💃🏻från en annan Zumbalover!

 • 22 jun 2018 07:35
  Bella50

  Detsamma till er båda. Ät med förnuft så går det bra

 • 22 jun 2018 08:08
  paloma

  Glad midsommar, och en trevlig semester😀☀️

 • 22 jun 2018 10:09

  Tack Ackhs, kul att det finns fler Zumbianer här smiley

  Tack Bella och Paloma, jag ska försöka behålla förnuftet wink

 • 23 jun 2018 07:25

  Hoppas ni fick en skön midsommar , trots vädret som jag förstått inte visade sig från sin bästa sida.

  Redan i dag, lördag skulle det väl bli bättre på de flesta håll i landet ?

  Glassfabrik i närhetn låter farligt , du får helt enklet tänka bort den om suget blir för mäktigt - och köra lite zumba ist wink

 • 23 jun 2018 08:26

  fnulan73, solen tittade fram en liten stund lagom till den första ringdansen. Sedan började det droppa men många var breddda med regnkläder. Nu idag på morgonen är det blå himmel igen.

  Eftersom sonen älskar Sänkdalens polkaglass så blir det nog en tur dit i alla fall. Jag får försöka att begränsa mina mängder. 

  Grannarna här på landet har efterfrågat Zumba så vi får försöka köra ett pass senare idag när alla i nejden är garanterat vakna. Vi har investerat i en rejäl högtalare så det lär höras ända till grannviken.

 • 23 jun 2018 08:27
  aregnisw

  Ha en fortsatt trevlig helg nu och en skön semester smiley

 • 23 jun 2018 08:29

  Tack aregnisw. Önskar dig också en skön helg.

Logga in för att skriva en kommentar.