icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
14 november 2016 19:40
3

Går inte att blunda längre

Ställde mig på vågen i morse och den visade 73kg, jag som lyckades hamna under 70 för drygt en månad sedan. Nu kan jag inte blunda och tro att jag kan slarva som jag gjort den senaste tiden. Eftersom jag tycker det är jobbigt att registrera exakt mängd ska jag nu istället övergripande lista dagens rätter så att jag ändå får en viss koll på hur det gått. Då kanske det blir lättare för mig att se när det inte fungerar, om det finns ett mönster. Målet är också att komma i ketos igen.

 Frukost: ägg, avokado, majonnäs

Lunch:  plocksallad på ICA; grönt, räkor, ägg, oliver,  avokadoolja och majonnäs

Middag: lövbiff, spenat, kokosgrädde, vitlökssmör

2 ketobollar efter middagen, många koppar kaffe under dagen. 

Inget sug nu på kvällen😄

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 14 nov 2016 22:13
  Bella50

  Det ser ut som en bra plan. Pepp 👍

 • 15 nov 2016 06:50
  aregnisw

  Massor med pepp till dig LUAL du kommer nog på banan igen och har nu en bra plan. yes

 • 15 nov 2016 08:51
  Tita

  Det där var en bra variant för att registrera. Jag tycker också det är jobbigt i längden att skriva matdagbok men ack så nödvändigt för mig.

  Hoppas att det där blir bra nu så att du känner att du har greppet!! 

  Vi kollar 😄😄

Logga in för att skriva en kommentar.