icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 januari 2017 07:03
4

Gårdagens inlägg som inte längre går att öppna

Igår lade jag in ett inlägg om självsabotage efter att ha läst http://martinajohansson.se/inget-mer-sjalvsabotage/. Det inlägget går visst inte att öppna igen och jag kan heller inte läsa vad som kommenterades. Och det var inget medvetet självsabotage av min bloggsmiley.

Efter som jag tillhör dessa som kan ena veckan gå ner i vikt för att nästkommande vecka gå upp lika mycket igen så började jag efter att ha läst Martina börja undra om det finns någor i det undermedvetna som styr. Jag blev överviktig redan som 8 åring och har väl sedan dess alltid idenitiferat mig som överviktig. Ett antal gånger har jag lyckats gå ner ordentligt men lika ofta gått upp dessa kilon igen, oberoende av metod. Det kanske finns något omedvetet om min bild som rund?

Hennes förslag att skriva dagbok tyckte jag lät bra och även att sätta upp positiva mål. Dock måste jag erkänna att jag inte riktigt orkat börja med det. Jag har mina rutiner på morgonen att sitta och läsa/skriva i MDwink. Men det finns en anteckningsbok som jag skulle kunna använda....

Ha en bra vecka om det går att läsa detta.

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2017 07:25
  paloma

  Jag kunde inte ens öppna det från början!

  Det var bra att du la in det igensmiley

 • 23 jan 2017 08:05
  gittan52

  Konstigt att det inte går att öppna frown

  Jag tror mycket på det där undermedvetna och ska ta och läsa den där bloggen vid tillfälle 

 • 23 jan 2017 08:10
  aregnisw

  Det lät mycket intressant detta med det undermedvetna ska läsa igenom det ordentligt när jag får tid. Idag gick det att öppna så bra LUAL. Ha en fin dag o vecka nu kram smiley

 • 23 jan 2017 11:57
  salsasyrra

  Ja du är inte ensam om att självsabotera..Jag är helt övertygad om att vår undermedvetna styr oss mycket i vår val..Ha en trevlig måndag, pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.