icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 december 2015 06:27
3

Fredag - igen

Och då var det fredag- igen, dessutom inte långt kvar till jul. Vi har ännu inte satt upp julbelysning utomhus. Jag får se om det kan komma upp något i helgen. Trevligt om det finns något som lyser upp utomhus nu när inte snön verkar komma. Jag misstänker att det kommer att bli en grön jul i år. Igår pratade jag med en som bor i södra Frankrike, de hade minusgrader...och när jag pratatde med Kanada hade de som vi flera plusgrader. Det verkar som omvända världen när det gäller vädret.

Ikväll ska jag iväg på Zumba-maraton. Kanske inte det smartaste en fredagkväll då jag brukar vara trött efter en veckas jobb. Men jag hoppas att bara jag kommer igång med dansen så ska jag piggna till. Nu ska jag bara på morgonen komma ihåg att ta hand om mina fötter. För att kunna dansa två timmar i sträck måste fötterna mår bra, inga förhårdnader som gör ont.


Ha alla en trevlig fredagkväll.

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2015 06:44
  aregnisw

  Du är en kämpe du två timmar Zumba är inte dåligt men se till att fötterna får sitt nu så dom orkar. Va kul det låter jag saknar min Zumba men det berodde nog mest på han som höll i det hela, jag tror inte någon går upp emot hans danspass.

  Ha en trevlig fredagskväll du med yes

 • 11 dec 2015 06:53
  FrkM

  Oj Zumba marataton - hoppas du får roligt!

  Ja nä och jag tror jag ska göra julen ännu grönare genom att åka iväg :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 11 dec 2015 07:55
  Bella50

  Inte illa. 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.