icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
27 februari 2016 12:42
3

Fortsätter samla på mig data

Fast än så länge har jag lyckats att motstå nyfikenheten att väga mig. Magen känns plattare, det får räcka så.
Jag samlar istället på mig data på vad jag har ätit (kcal och kh), hur mycket jag har rört mig och jämför sedan med resultat på blodketoner. Idag på morgonen innan frukost hade jag 0,5. Genast började jag titta på vad som skiljde sig från det att jag fick 0.9 igår morse. Inte så stor skillnad i kh (15 mot 16) men desto större skillnad i kaloriunderskott. Jag hade torsdag kväll kört ett Zumbapass. Med detta i bakhuvudet kunde jag inte låta bli nu efter drygt 1 h promenad att testa blodketonerna igen, och se nu gick det upp till 0,8. Inte riktigt nivå för fettförbränning, men ändå i mild ketos så att jag håller ordning på suget. Det skulle vara spänannde att se hur det ser ut efter styrketräning eller 16:8 fasta. Här experimenteras det vidaresmiley.
 

Gillar

Kommentarer

 • 27 feb 2016 13:42
  Tita

  Hjälp vad du är duktig men det kommer säkert ett bra resultat sen😄😄Pepp på dig!!

 • 27 feb 2016 18:36
  gasten
  Pepp och lycka till!
 • 27 feb 2016 19:21

  Tack Tita och gasten för pepp.

Logga in för att skriva en kommentar.