icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
29 mars 2015 08:58

Fortsätter nedåt

Nu är det en vecka sedan jag avslutade Kickstart LCHF. Vid vägning idag kunde jag se att det går fortfarande nedåt. Inga jättekliv utan i en för mig bra takt på ca 0.5 kg. Jag har under veckan som gått inte varit så strikt som jag borde ha varit. Bland annat igår tillät jag mig att gå upp i kolhydrater till ca 40 g. Det är det lätt att uppnå med hjälp av nötter och choklad. Nu får jag se till att det är något jag högst tillåter mig en gång i veckan. Inte heller träning har det blivit så mycket av på grund av jobbig hosta. Jag bara längtar till den är borta och jag kan komma igång igen ordentligt. Jag märker att mitt humör påverkas när jag inte får träna under en längre tid. Det är lättare att få negativa tankar.

Nu när det börjar bli varmare ute längtar jag även till att komma igång med lite löptränng. Fast i år ska jag inte anmäla mig till några lopp. Förra året var jag anmäld både till Midnattsloppet och Tunnelrun. Året innan lyckades jag med Midnattsloppet och jag ville köra lopp igen.  Inget utav dem blev av på grund av en ond höft. I år blir målet istället att kunna springa utan att få skador och det hoppas jag styrketräningen under vintern ska ha hjälpt mig med. Min onda höft beror enligt naprapaten på att jag har en muskel i höger skinka som regarerar långsamt. Det i sin tur påverkar höftböjaren så att den inte aktiveras som den ska. Det blir till koppla på hela rumpan smiley, kniiip.

Ha en bra söndag.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.