icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 mars 2016 17:28
1

Fortsätter mäta ketoner

Idag hade jag 1,2 i blodketoner. Vad jag har läst mig till ska 1,5 vara nedre gränsen för optimal ketos då riktig fettförbränning ska komma igång. Intervallet för optimal ligger visst på 1,5 - 3. Där verkar jag inte vara ännu. Vi får se om jag kommer dit. Det skulle vara intressant att få testa om det känns någon skillnad. Det jag märker nu när jag befinner mig över 0,5 är att suget är borta och jag klarar mig med att äta mindre. Det är väl det som är tanken att ligga i nutritionell ketos.

Nu kommer dock helgen med risk att jag inte kan låta bli att småäta. Jag får ändå försöka motivera mig att ha koll så jag får se om jag kan komma upp till nivåer då jag börjar bränna fett.

 

Gillar

Kommentarer

  • 4 mar 2016 17:53
    aregnisw

    Lycka till och hoppas det börjar fungera.

Logga in för att skriva en kommentar.