icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
16 mars 2016 07:05
2

Fortfarande ur ketos

I söndags körde jag carb load, det vill säga satte medvetet i mig kolhydrater, för att testa vad som händer. Jag hade innan söndagen legat i optimal ketos. Nu tre dagar efteråt har jag fortfarande inte kommit tillbaka ens till lätt ketos. Det här ger mig en insikt varför jag kan ha haft svårt att gå ner tidigare. Under veckorna har jag skött mig men på helgerna har jag ofta fallit ur i mina matvanor. Om teorin är att man bränner fett när man är i ketos så lär ju inte det ha hunnit fungera eftersom jag sällan har har hunnit hamna i ketos. För att komma dit verkar det också vara så att jag behöver träna en del och samtidigt hålla ner matintaget. Jag laborerar vidare med mina mättal för att försöka förstå hur min kropp fungerar.

 

Gillar

Kommentarer

 • 16 mar 2016 07:30
  aregnisw

  Det låter spännande, jag skulle också vilja laborera lite och komma in i Ketos har ju varit där men det var längesedan och då brände jag verkligen fett. Men tränade också mycket och åt mindre. Intressant du.

 • 16 mar 2016 07:37
  Bella50

  Det är för invecklat för mig...och jag har fullt upp ändå.

  Lycka till.💐👍

Logga in för att skriva en kommentar.