icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
31 augusti 2015 18:38
1

Försöker strikta till det

Jag har under hela sommaren haft svårt att låta bli att småäta. Det har ofta hänt speciellt efter middagen att jag inte känner mig nöjd. Nu hittade jag på datorn Martinas e-bok och där ett upplägg under en vecka för att förhoppningsvis komma i ketos och på så sätt få ordning på mina mättnadskänslor. I kylen finns det nu också ketobollar att ta till om suget slår till. Nu kör jag en vecka så får vi se hur det går.
Egentligen önskar jag att jag kunde köra en liberalLCHF för att kunna få i mig mer grönsaker. Det får väl bli det långsiktiga målet. Just nu är det att få ordning på mättnaden och småätandet som gäller. Skam den som ger sig.

Gillar

Kommentarer

  • 1 sep 2015 09:21

    Lycka till!👍

Logga in för att skriva en kommentar.