icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
21 maj 2016 08:25
6

Ett litet avsteg

Nu är jag på dag 6 på kickstart Paleo och jag tycker det går bättre än jag trodde att köra mejerifritt. Recepten går bra att följa och jag tycker jag får äta mig mer mätt jämfört med kickstart LCHF, konstigt nog. Jag tror det kan ha att göra att Paleos portioner blir mer volym. Mina mättmadskänslor verkar inte fungera riktigt när det gäller fett. Eller kanske det är att om jag undviker mejerier att suget minskar? 

Igår blev det dock ett litet avsteg från menyerna. Jag hade min födelsedag igår och fick i present av yngsta sonen två chokladkakor med mörk choklad. Några bitar av den ena chokladkakan fick bli min enda lyx igår. Idag ska jag dock testa att baka en Paleotårta att bjuda familjen på. Att sätta igång att baka en fredagkväll efter jobbet var inte ett alternativ utan vi får ta en familjefika idag istället. Det brukar inte bli så mycket firande ändå när det gäller födelsedagen med undantag av maken som alltid är omtänksam, en bukett rosor och nya Zumbakläder.

Ha en skön helg 

Gillar

Kommentarer

 • 21 maj 2016 08:27
  viljans

  Grattis i efterskott!💐

 • 21 maj 2016 08:40

  Grattis i efterskott😀! Vad duktig du var igår, på din födelsedag. 👋🌷. Jag kämpar också på min 6:e dag. Känner mig inte så hungrig, men MATT. Kör LCHF vegetarisk.  Önskar dig en trevlig dag med "familjefika".

   

 • 21 maj 2016 11:53
  gasten

  Önskar dig också Grattis i efterskott !

 • 21 maj 2016 17:54
  Bella50

  Grattis efteråt. 👍

 • 21 maj 2016 20:00
  paloma

  Grattis så här i efterskottsmiley

 • 21 maj 2016 20:41
  Tack för alla gratulationer, det värmer🙂

Logga in för att skriva en kommentar.