icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
20 september 2016 07:28
6

En veckas ketoadapt

Nu har det gått en vecka på mitt schema för ketoadapt. Blodketonerna visade nu på morgonen 2,8 vilket ska vara optimal ketos (1,5 -3). Nu får jag se om jag kan ligga stabilt kvar där, det finns ingen nytta med att gå högre. Egentligen kunde jag väl gå efter smaken i munnen igår för att förstå att jag är i riktig ketos men ibland är det kul med siffror. Vikten har inte rört sig så mycket sedan förra veckan men fett%  droppade från 35,7 till 31,6. Jag märker också att jag blir mättare fortare. Nu ska jag även försöka ha koll på min energinivå men det har jag inget mätinstrument för utan blir helt subjektivt. När jag gick hem från jobbet igår flög tanken genom huvudet att jag kanske skulle ut och springa, det tar jag som att jag nog känner mig piggare😄

Gillar

Kommentarer

 • 20 sep 2016 07:57
  Bella50

  Vad du ligger i...grattis till fina siffror. 👏

 • 20 sep 2016 09:28
  viljans

  Det tar sig😜 väl kämpat hittills! O grattis till ökad energi👍👏

 • 20 sep 2016 10:05
  gittan52

  Det var ett stort tapp på fettprocenten  yes

 • 20 sep 2016 13:07
  Donnina

  Vad ligger du på för % fett, resp. protein och kh i din mat? Eller gram kanske?

  Hur mäter du ketosen, med stick eller nåt mer avancerat? Grattis till energin och fettprocenten! Kul!

 • 20 sep 2016 14:30

  Just nu dokumenterar jag inte alls det jag äter utan bara följer ett veckoschema så gott det går. 

  Jag använder samma mätare som jag kan använda för blodsocker, så det är stick i fingret som gäller.

 • 20 sep 2016 16:48
  aregnisw

  Skönt att du fått mer energi yes

Logga in för att skriva en kommentar.