icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 november 2018 11:47

En promenad i solen

Idag bytte jag ut min styrketräning till en promenad i dagsljus. Oftast när jag jobbar så är det mörkt både när jag går till och från jobbet. Någon promenad på lunchen blir det oftast inte tid till. Så idag bestämde jag mig för att utnyttja att det är ljust ute. Det blev också en test på hur mitt ena ben kändes. Jag har haft en lång period då mitt ben låser sig när jag går en lägre sträcka. Det blev inte så lång promenad idag, bara 30 minuter, men benet kändes bra hela tiden. Underbart att känna att jag kan promenera igen.

Resten av dagen behöver jag dock sitta vid datorn igen. Jag behöver fixa en presentation till ett möte som jag ska ha i Paris på tisdag samtidigt som jag behöver plugga för en tenta som jag ska ha andra veckan i december. Pynta till jul får vänta.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.