icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
24 september 2011 22:18

En månad

Jag kan inte påstå att jag är en flitig bloggare. Det har nu gått drygt en månad sedan sist. Om jag jämför vad jag vägde då verkar det ligga stilla. Men så enkelt har det inte varit. När jag nu inte har en strikt plan att följa tar jag mig lättare friheter att "unna mig" godsaker. Då blir det tyvärr inte bara några få chilinötter utan helst hela påsen. Jag ber barnen gömma godsakerna som egentligen är tänkt att vara deras, men jag hittar gömmorna. Att det ska vara så svårt att behärska sig ibland! Det räcker med att jag blir stressad och trött så kommer suget tillbaka. Fördelen med Dukan är att det går att komma igen även när man har haft sina frossardagar. Jag körde tre proteindagar och se, kroppen verkade hitta tillbaka till målvikten igen. Jag lyckades gå ner de 2kg som jag hade frossat mig till. Nu är det bara att försöka undvika att frossa i onyttigheter igen. Jag måste lära mig att bara ta en chokladbit och bara en portion med mat. Jag får heller inte tänka att bara för att jag har tränat kan jag äta extra mycket.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.