icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 oktober 2016 09:50
1

En lugnare söndag

Det gick bra igår att köra 17 mil tur och retur även om det kunde ha varit bättre utan regn. 

Begravningen blev som tänkt en fin ceremoni. Den blev dock rätt lång för det var nog 100 personer i kapellet och när alla ska fram för en sista hälsning tar det sin tid. På minnesstunden efteråt tog vi upp detta att svärfar hade sagt en gång att det inte fick en dyster tillställning och det verkade som alla hade förstått hans önskan.
En av hans äldsta vänner berättade om den gången en person som gärna ville vara lite förnäm av sig hade skickat inbjudningskort med texten frack och långklänning. Kan man etiketten vet man att står det frack innebär det per automatik långklänning för damen. Men naturligtvis kunde svärfar och vännen inte låta bli, de kom i frack och långklänning. Stackars värdinnan och typiskt svärfar som gillade att spexa. 

Idag har jag tänkt att använda min tid till att fixa här hemma. Det har hamnat på efterkälken den senaste tiden. Därför tänker jag hoppa över min söndagsZumba, maken får gå själv, Jag har märkt att jag ibland kan bli trött efter söndagsträningen att jag inte orkar göra något här hemma och jag har ju ändå tränat Zumba två gånger nu i veckan. Dessutom kan jag om jag vill träna hemma en stund med mina koreografier. 

Ha ni alla en skön söndag.

Gillar

Kommentarer

  • 23 okt 2016 09:59
    Bella50

    En dag för lite lugn och eftertanke är gott efter begravningar...hur " bra" de än gått.🤔👍

     

Logga in för att skriva en kommentar.