icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 februari 2016 19:00
2

En doft av vår

Så har ytterligare en helg snart passerat. Igår var jag ute i drygt 1 h och promenerade i solen. Nu går temperaturen åt rätt håll så jag slipper att få vita onda fingrar. Igår hade jag först tänkt att köra styrketräning på gymmet men valde istället en långpromenad. Idag blev det förvisso Zumba på morgonen på gymmet men begäret efter denna sol gjorde att jag efter dusch och lunch åter igen tog en längre promenad i solskenet. Under veckorna när jag jobbar finns det inte tid att promenera på dagtid. Bäst att passa på när jag är ledig. Än så länge är det för mörkt när jag kommer hem, men vi kommer snart dit med ljusa kvällar. Vad jag längtar.
De första snödropparna har kommit upp i min trädgård. Nu känns det ändå som om våren är på väg.

Gillar

Kommentarer

  • 28 feb 2016 19:20
    Tita

    Härligt!!

  • 28 feb 2016 19:40
    aregnisw

    Jaa du vad härligt väder vi haft hela helgen vi såg lite snödroppar idag också och har varit ute och promenerat i över 1 timme både igår och idag det är verkigen på gång nu och jag längtar också så mycket efter våren nu. Får ju också vita fingrar och så skönt att slippa dom du yes

Logga in för att skriva en kommentar.