icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
19 april 2017 07:29
1

Efter drygt en dag

Igår när jag försökte somna kände jag hur min mage klagade. Så brukar det bli när jag skiftar från LCHF till något annat. Jag vet inte om det beror på att tarmarna måste ställa om sig till mer fiberrik kost eller ej. Men det blir mer rörelse i alla fall och det fick mig svårt att somna. Jag låg därför inatt och tänkte att imorgon går jag tillbaka till mitt gamla. 

Men nu på morgonen klev jag upp på vågen och den visade -1 kg jämfört gårdagen. Okej då, jag försöker ett tag till och ser hur det går. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 apr 2017 07:50
    Bella50

    Grattis till minus 👏👏

    Håll dig till detta nu och utvärdera dessa dagar sen...då vet du. pepp 👍

    Senast uppdaterad 19 apr 2017 07:52

Logga in för att skriva en kommentar.