icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
27 december 2015 12:40
5

Dubbla gymkort - dubbel träning?

Idag bestämde jag mig för att förlänga mitt gymkort på World Class, detta för att slippa nästa års prishöjning. Eftersom jag låser mig nu på ytterligare tre år så var jag tvungen att ta mig en ordentlig funderare om jag skulle fortsätta som nu med två gymkort. Jag har två stycken för att jag även har gymkort på Nordic Wellness som ligger granne med mitt jobb. Där började jag när de öppnade för att kunna träna i direkt anslutning till jobbet eller lunchpass. Tokigt kanske någon tycker med två olika? Ja, det var därför jag var tvungen att fundera ordentligt. Maken går också på WC så vi fick slå ihop våra kloka (?), han har bara ett kort. Vi insåg att vi båda skulle sakna WC för alla bra danspass och ledare de har där. Dessutom har vi lärt känna så många efter alla dessa år. Jag har inte varit med på ett annat gym där man kramar om varandra när man träffas som vi gör på det gymmet. Och träningen i anslutning till jobb vill jag heller inte sluta med,
Min lösning på mitt dilemma blir istället att med dubbla gymkort får jag se till att träna dubbelt så mycket som tidigare wink.

Gillar

Kommentarer

 • 27 dec 2015 12:56
  Tita

  Superklokt😃😃😃😃

 • 27 dec 2015 14:51
  FrkM

  :)

  Jag har också dubbla kort. Kan inte påstå att det blir dubbelt upp med träning men jag har det för att jag kan ha det och det är bekvämt. 

  Bra val med två kort tycker jag!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 27 dec 2015 17:00
  marre64

  Perfekt att träna innan jobbet yes Funkar det ekonomiskt med två kort är ju det perfekt. Då kan du och maken träna ihop på em/kvällen också. 

 • 27 dec 2015 17:51

  marre64, maken och jag brukar köra BodyJam på onsdagskvällar och Zumba på söndagarna wink.

 • 28 dec 2015 09:02
  aregnisw

  Kul när man kan träna tillsammans på gym då kommer man ju iväg i alla fall. Du blir superslimmat då du yes

Logga in för att skriva en kommentar.