icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
8 mars 2017 19:10
4

Det var visst lite längre

Idag gjorde jag en intressant upptäckt. Mitt aktivitetsarmband anger avstånd i miles. Det är med mycket små bokstäver, i alla fall för mina ögon ( och jag har progressiva glas). Vanligtvis går jag ca 8000 steg om jag bara tar mig till och från jobbet. Och det blir ca 3,2 och då har jag tänkt kilometer. Nu om jag räknar att det är miles blir det ju något helt annatwink, det blir drygt 5km. Så på en arbetsvecka om jag bara går till jobbet så avverkar jag 25km. Det är bra vardagsmotion.

Alltid lär man sig något nytt😄

Gillar

Kommentarer

 • 8 mar 2017 19:19
  paloma

  Det var ju trevligt att det gick fel åt rätt håll, då har du fått mer motion än du troddewink

 • 8 mar 2017 20:27

  Vilken glad överraskning! laugh

 • 8 mar 2017 21:46

  yessmiley

 • 9 mar 2017 07:23

  Och nu lyckades jag googla fram hur jag skulle ändra. Det var visst efter någon uppdatering av appen som något hade gått fel. Hur klarade man sig förr utan Google 😉

Logga in för att skriva en kommentar.