icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
24 december 2015 08:47
5

Det var något jag glömde

Och det var att ställa om väckningen på min mobilfrown. På torsdagar är den inställd på 5:45 så att jag ska hinna träna innan jobbet. Tyvärr fattar inte min mobil att det är helg. Nu har jag i alla fall stängt av väckningen så att jag slipper bli väckt mina övriga lediga dagar, för blir jag väckt så är det svårt för mig att somna om. Jag fick nu en lugn stund på morgonen med mys med katterna.

Då var det dags för julafton. Jag tror att allt är klart gällande julmaten, har faktiskt delegerat allt till maken. Vi ska hem till hans syster och de har kommit överens vad vi ska ta med oss. Julölen inhandlad, köttbullarna och skinkan är klar. Dock upptäckte jag imorse att kattmaten var slut så en tur till affären behövs, behöver säkert köpa hem annat också. Julklapparna är klara i alla fall, ligger inslagna och klara under granen....

God Jul

Gillar

Kommentarer

 • 24 dec 2015 08:52
  gittan52

  Så bra med knytis!

  God Jul till dig också!

 • 24 dec 2015 09:59
  marre64

  God Jul 

 • 24 dec 2015 10:10
  Bella50

  God jul 🎅🏻🎄👼

 • 24 dec 2015 10:21

  Samma för mig med mobilen. Hade den i handväskan i hallen och började undra vad det var för ljud kl.sex på morgonen men jag kunde somna om  och sov ovanligt länge till strax före nio..  God Jul ! smiley

 • 24 dec 2015 12:19
  gasten
  God jul!

Logga in för att skriva en kommentar.